Tatvan Devlet Hastanesinde Diş Ünitesi Hizmete Açıldı
19 Mart 2019

Esentepe Mahallesi'ndeki ek hizmet binasında gazetecilere açıklama yapan, Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Yaşar Akay, binanın 3 katında Fizik Tedavi Ünitesinin, giriş katında ise donanımlı bir Diş Tedavi ve Protez Merkezi oluşturduklarını söyledi.

Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nde diş çekimi, protez, diş taşı temizliği, dolgu ve kanal tedavisi işlemlerinin yapıldığını anlatan Akay, şöyle konuştu:

fft256_mf25186578.Jpeg

"Hastanemiz bölgede merkezi konumda olduğu için hasta sayısında yoğunluk yaşıyoruz. Ek hizmet binamızı tamamen tadilattan geçirdik ve Fizik Tedavi Ünitesi kapsamlı hale getirdik. Ardından, Diş Tedavi ve Protez Ünitesini donanımlı hale getirdik. Burada aynı zanda 7 hekim arkadaşımız sağlık hizmeti veriyor. Buraya il ve ilçe merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de çok sayıda gelen hastamız var."