Hastanemizde Onkoloji Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı
19 Mart 2019

Tatvan Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan Onkoloji Doktoru Serkan Yıldırım, hasta kabulüne başladı.

Onkoloji Doktoru Serkan Yıldırım Kimdir?

1984 doğumlu olan Onkoloji Doktoru Serkan Yıldırım, 2009 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılında İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İç Hastalıkları uzmanlığına başladı 2015 yılında Ege Üniversitesi Tıbbi Onkoloji Bölümünde çalışmaya başlayan Onkoloji Uzmanı Serkan Yıldırım, 2018 yılında eğitimini tamamlayarak Tatvan Devlet Hastanesi’ne atandı.

Tatvan Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Onkoloji Doktoru Serkan Yıldırım, hastanenin kanser tedavisinde kemoterapi merkezi haline geleceğini söyledi.

Tatvan’a gelmekten dolayı memnun olduğunu belirten Yıldırım, kanser hastalarının uzak şehirlere giderek tedavi olmalarının önüne geçeceklerini ifade etti.