Tatvan Devlet Hastanesi’nde ‘Sağlıkta Vefa’ Programı Düzenlendi
15 Eylül 2023

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından meslekte 20 yıl ve daha fazla çalışan personeller için ‘Tatvan Devlet Hastanesi Sağlıkta Vefa’ programı düzenlendi.

Tatvan Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen programda 20 yıl ve daha uzun süredir hizmet veren 132 personele plaket ve hediye takdiminde bulunuldu.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı gerçekleştirdi. Başhekim Reyhanlı yaptığı konuşmada, “Her biri birbirinden kıymetli mesai arkadaşlarım. Tatvan Devlet Hastanesi Sağlık’ta Vefa teması ile düzenlediğimiz programımıza hoş geldiniz. Sağlık sektörü özveri, sabır, hoşgörü ve en önemlisi fedakârlık isteyen, her geçen gün gelişen ve değişen kıymetli meslek gruplarından bir tanesidir. Bizlerde bu meslek grubunun birbirinden ayrılmaz unsurlarıyız ve hep beraber büyük bir aileyiz. Bugün burada sağlık hizmetlerinde 20 yılını dolduran 132 personelimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için toplandık. Tecrübesi ile hastanemizin bu günlere gelmesinde katkıda bulunan tüm çalışanlarımızı kutluyorum. Bundan sonraki çalışma hayatınızda da göreve yeni başlayan personellerimize tecrübelerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde aktaracağınızda eminiz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Meslek hayatında 41. Yılını dolduran Başhemşire Yardımcısı Melek Calp ise yaptığı konuşmada, “Sayın başhekimim ve değerli mesai arkadaşlarım. Ben bu meslekte ikinci 20 yılımı doldurmuş bulunmaktayım. 40 yıl boyunca mesleğimi severek yapıyorum ve gücüm yettiğince de yapmaya devam edeceğim. Hiçbir zaman yılmadan, yorulmadan, çalışma şevkimi bozmadan ilk günkü heyecan ile mesleğimi yapmaya devam ettim. Tüm mesai arkadaşlarımdan bu kutsal mesleği severek yapmalarını istiyorum. Bana verilen bu plaketi de gururla alıyorum. Bize böylesine güzel bir vefa örneği gösteren başta başhekimimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 132 personele plaket ve hediye takdimi yapıldıktan sonra program sona erdi.