Tatvan Devlet Hastanesi Geleneksel Futbol Turnuvasının Şampiyonu Poliklinikler Oldu
17 Ağustos 2023

Tatvan Devlet Hastanesi Geleneksel Futbol Turnuvası final maçında Poliklinikler, İdari Birimleri 7-6 yenerek şampiyon oldu.

Tatvan Devlet Hastanesi, çalışan personeller arasında dayanışmayı artırmak, personelin yoğun iş stresinden uzaklaşmasını sağlamak amacıyla ve bu yıl 2. ‘si düzenlenen birimler arası Geleneksel Futbol Turnuvası’nda Poliklinikler, İdari Birimleri 7-6 yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Final maçının ardından Tatvan Kaymakamı Remzi Demir şampiyonluk kupasını Poliklinikler Takımı Kaptanı  Mustafa Konuk’a takdim ederek iki takım oyuncularını tek tek tebrik etti. Turnuvada Poliklinikler takımı şampiyon olurken, turnuvanın en centilmen takımı Başhekimlik, en iyi oyuncusu da Poliklinikler takımından Vedat Akhan oldu.

Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür eden Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Gökmen Reyhanlı yaptığı açıklamada, “Bu yıl 2.’sini düzenlediğimiz  birimler arası futbol turnuvası hastane personelimizin motivasyonunun arttırılması, personel arasında iletişim ve dostluk bağlarının güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla güzel bir organizasyon oldu. Turnuvada centilmenlik ve sportmenliğin üst seviyede olmasından dolayı mutluyuz. İl Sağlık Müdürlüğü’müzün spora olan desteğine, turnuvayı düzenleyen komite üyelerine, katılan tüm takımlara, sporculara, hakemlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Final maçını Tatvan Kaymakamı Remzi Demir, Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Abur, Bitlis İl Sağlık Müdürü Mustafa Ekici, Bitlis Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı İsmail Toklu, Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Gökmen Reyhanlı, Tatvan Devlet Hastanesi İdari Birim yetkilileri ve çok sayıda vatandaş izledi.