Fuar Turnuvasında Şampiyon ‘Tatvan Devlet Hastanesi’
28 Temmuz 2023

Tatvan Devlet Hastanesi 55. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali Futbol Turnuvası’nda şampiyon oldu.

Bu yıl 55.’si düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali’nde Tatvan Devlet Hastanesi yarı finalde VEDAŞ ile yaptığı maçı 2 – 1 kazanarak finale kalmıştı. Hastanemiz finaldeki rakibi Tatvan Belediyesi’ni 5 – 2 yenerek şampiyon oldu.

Şampiyon Takım Kupayı Başhekim Reyhanlı’ya takdim etti

Tatvan Devlet Hastanesi adına turnuvaya katılan personeller birincilik kupasını Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı’ya takdim etti.

Takım adına konuşma yapan takım kaptanı Psikolog Vedat Akhan, Başhekim Reyhanlı’ya kupayı takdim ettikten sonra yaptığı açıklamada, “Rakiplerimizi eleyerek finallere kaldık. Zorlu bir rakip karşısında kupayı aldığımız için mutluyuz. Desteklerini esirgemeyen Başhekimimize, idari kadromuza ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı yaptığı açıklamada, “Öncelikle turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Namağlup bir şekilde turnuvayı şampiyonlukla taçlandırdık. Turnuvada hastanemizi temsil eden ve müsabakalar sonucunda şampiyon olarak hepimizi gururlandıran arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Futbol turnuvası (6).jpg

Futbol turnuvası (7).jpg