Hastanemiz 55. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali Futbol Turnuvasında Finale Kaldı.
26 Temmuz 2023

Bu yıl 55.’si düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali’nde Tatvan Devlet Hastanesi yarı finalde VEDAŞ ile yaptığı maçı 2 – 1 kazanarak finale kaldı.

55. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda mücadele eden Tatvan Devlet Hastanesi oynadığı bütün maçları kazanarak finale adını yazdırdı. 20 takım ve 4 gruptan oluşan kurumlar arası turnuvada grup lideri olarak çıkan Tatvan Devlet Hastanesi çeyrek finalde Baro (Avukatlar) 3-2, yarı finalde VEDAŞ’ı 2 – 1 yenerek finale çıktı.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Gökmen Reyhanlı, hastane adına turnuvaya katılan personelleri tebrik ederek yaptığı açıklamada, “Bu yıl düzenlenen turnuvaya hastane olarak katılım sağladık. Takımımız çok güzel mücadele ederek finallere kaldı. 27 Temmuz Perşembe günü 20.00 – 21.00 saatleri arasında Tatvan Belediyesi ile Fuar Halı Sahası’nda oynayacağımız final maçına tüm sağlık çalışanlarımızı ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.