Tatvan Devlet Hastanesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda Çeyrek Final Maçları Tamamlandı
20 Haziran 2023

Geçen yıl ilki düzenlenen bu yılda ikincisi düzenlenerek geleneksel hale gelen Tatvan Devlet Hastanesi Futbol Turnuvası’nda çeyrek final maçları tamamlandı.

5 Haziran Pazartesi günü başlayan ve gruplar halinde oynanan maçlarda toplamda 17 takım mücadele etti. 15 Haziran 2023 tarihinde grup maçlarının bitmesiyle gruplardan çıkan takımlar belirlendi. Temizlik, Fizik Tedavi, Anjiyo – Koroner, 50 Yataklı, Poliklinikler, Ana Bina Acil, Laboratuvar, İdari Birimler takımları çeyrek finale kaldı. 19 Haziran Pazartesi günü oynanan çeyrek final maçlarından sonra yarı finale Poliklinikler, İdari Birimler, Temizlik ve 50 Yataklı takımları kaldı.

Poliklinikler, İdari Birimler, Temizlik ve 50 Yataklı takım kaptanları eşliğinde çekilen kura sonucu 22 Haziran Perşembe günü saat 18.00 - 19.00’da Poliklinikler – Temizlik, saat 19.00 – 20.00’da İdari Birimler - 50 Yataklı takımları karşı karşıya gelecek.