Tatvan Devlet Hastanesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda Grup Maçları Tamamlandı
16 Haziran 2023

Tatvan Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarının spor yaparak sağlıklı zaman geçirmeleri amacı ile hastanemiz başhekimliği tarafından düzenlenen futbol turnuvası devam ediyor.

Geçen yıl ilki düzenlenen bu yılda ikincisi düzenlenerek geleneksel hale gelen Tatvan Devlet Hastanesi Futbol Turnuvası’nda grup maçları tamamlandı.

5 Haziran Pazartesi günü başlayan ve gruplar halinde oynanan maçlarda toplamda 17 takım mücadele etti. 15 Haziran 2023 tarihinde grup maçlarının bitmesiyle gruplardan çıkan takımlar belirlendi. Temizlik, Fizik Tedavi, Anjiyo – Koroner, 50 Yataklı, Poliklinikler, Ana Bina Acil, Laboratuvar, İdari Birimler takımları çeyrek finale kaldı. 18 Haziran Pazar ve 19 Haziran Pazartesi günü oynanacak çeyrek final maçlarından sonra yarı finale kalan takımlar 22 Haziran Perşembe günü mücadele edecek.

Çekilen kura sonucunda 19 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’da Anjiyo – Koroner / 50 Yataklı, 19 Haziran Pazartesi günü saat 18.00’da Temizlik / Fizik Tedavi, 19 Haziran Pazartesi günü saat 19.00’da Laboratuvar / İdari Birimler ve 19 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’da Poliklinikler / Ana Bina Acil takımları karşı karşıya gelecek.