Tatvan Devlet Hastanesi'ne Diş Ünitesi Bağışı için Teşekkür Ziyareti
24 Nisan 2024

Tatvan Devlet Hastanesi'ne bağışlanan 3 adet diş ünitesi için teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete Bitlis İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mustafa Ekici ve Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı katıldı. Bağış sayesinde hastanenin Diş Hastalıkları ve Tedavisi Poliklinik sayısında artış sağlandı.

Ziyaret sırasında Tatvan Ticaret Odası'nın hastaneye sunduğu desteğin önemi vurgulandı. Tatvan Ticaret Odası Başkanı Bilal Adabağ, Tatvan Ticaret Odası Meclis Başkanı Servet Avcı, Tatvan Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz Lebit ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecevit Özkan da etkinlikte yer aldı. Ziyaretin ardından heyet Tatvan Devlet Hastanesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi Polikliniklerini gezerek yeni ekipmanı inceledikleri görüldü.

Başhekim Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, yaptığı açıklamada, "Tatvan Ticaret Odası'na bu değerli bağışları için teşekkür ediyoruz. Bu diş üniteleri sayesinde hastanemizin diş tedavisi kapasitesi artacak ve daha fazla hastaya hizmet verebileceğiz. Bu tür destekler, toplum sağlığının gelişimine büyük katkı sağlar" dedi.

Bitlis İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mustafa Ekici ise, "2023 yılında Tatvan Devlet Hastanesi Diş Hastalıkları ve Tedavisi Polikliniklerinde toplamda 42 bin 840 hastaya hizmet vermiştik. 2024 yılında ise aylık ortalama 4 bin 200 hastaya hizmet vermekteyiz. Tatvan Ticaret Odası'nın bu tür katkıları, bölge sağlık hizmetlerinin kalitesini artırıyor. Toplum sağlığını geliştirmeye yönelik her türlü destek bizim için çok kıymetli" şeklinde konuştu.

• Tatvan Devlet Hastanesi'ne bağışlanan 3 adet diş ünitesi için teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.