Başhekim Op. Dr. Gökmen Reyhanlı'nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
14 Mart 2024

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, sağlık çalışanlarının özverili çabalarını ve mesleki fedakarlıklarını dile getirerek şu açıklamalarda bulundu: "Sağlık çalışanları olarak, toplum sağlığını korumak ve iyileştirmek adına önemli bir görev üstleniyoruz. 14 Mart Tıp Bayramı, bu değerli mesleği bir kez daha hatırlatmak ve kutlamak için önemli bir fırsat sunuyor. Tıp camiasının birlik ve beraberliğini önemsiyoruz. Özellikle son zamanlarda yaşanan zorlu pandemi sürecinde, sağlık çalışanlarının gösterdiği özveri ve gayreti takdirle karşılıyoruz. Hep birlikte, bu mücadeleyi başarıyla sürdürdük ve toplum sağlığını korumak adına elimizden gelenin en iyisini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Başhekim Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, bu özel gün vesilesiyle, sağlık çalışanlarının emek ve özverilerini bir kez daha dile getirerek, bu özel günde milli mücadele ruhunu da hatırlayarak, 14 Mart 1919'da İstanbul'u işgal eden İngilizlere karşı Mekteb-i Tıbbiye-i öğrencilerinin Tıbbiyeli Hikmet öncülüğünde onurlu direnişini de vurguladı. Op. Dr. Reyhanlı, 'Bu direniş, tıp camiasının birlik ve beraberliğinin ne kadar güçlü olduğunu göstermektedir. Sağlık çalışanları olarak, geçmişten bugüne toplum sağlığını korumak için gösterdiğimiz çaba ve fedakarlıkları gelecek nesillere aktararak, mesleğimizi daha da yüceltmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı tekrardan kutlarım' dedi.