Bitlisli İş Adamı Ahmet Eren'den Hastanemize Tıbbi Cihaz Desteği
14 Şubat 2024

Bitlisli iş adamı Ahmet Eren, vatandaşlara hizmet verilmek üzere Tatvan Devlet Hastanesi'ne yeni cihazlar bağışladı.

Tatvan Devlet Hastanesi'ne yaptığı önemli bağışla, klinik ARB (Bera) cihazı, Çocuk Oto-refraktometre, Yetişkin Oto-refraktometre, Laparaskopik Endovizyon ve Biyomikroskop cihazlarını hediye etti.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, bu anlamlı katkı için Ahmet Eren'e teşekkürlerini ileterek, "Bitlisli İş Adamı Sayın Ahmet Eren'in yaptığı bağış, hastanemizin tıbbi altyapısını güçlendirecek ve hastalarımıza daha etkin hizmet sunmamıza olanak sağlayacaktır. Kendisine yaptığı cihaz bağışlarından dolayı teşşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Başhekim Reyhanlı, Sağlık sektöründeki bu tür desteklerin toplum sağlığına olumlu katkılar sağladığını belirtti.

• Eren Ailesi Cihaz Desteği