08 Şubat 2024

Tatvan Devlet Hastanesi, Kalite Standartları Denetimi sonuçlarına göre 100 puan alan birimler teşekkür belgesi töreniyle ödüllendirildi.

Tatvan Devlet Hastanesi'nde kaliteye verilen önem ve personelin gayreti, teşekkür belgesi ile taçlandırılarak motivasyonun artmasına katkı sağladığını, hastanesi sağlık hizmetlerindeki performansıyla birimler arasındaki dayanışma ve işbirliği de bu şekilde arttığını ifade eden Tatvan Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Burcu Gezici, başarılı birimlere verilen ödüllerle ilgili yaptığı açıklamada, personel ve birimlerin gösterdiği üstün performansa vurgu yaptı. Gezici, sağlık hizmetlerinde kalite standartlarının önemine dikkat çekerek başarı elde edenleri tebrik etti.

Sağlık Bakanlığı Kalite denetimlerinde Tatvan Devlet Hastanesi'nin yüksek bir puan alarak büyük bir başarı elde ettiğini ifade eden Başhekim Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, kurum içi Kalite Standartları Denetimlerinde başarı elde eden birimlere teşekkür etti.

• Kalite Standartları Denetimi'nde Tam Puan Alan Birimlere Teşekkür Belgesi Verildi