Başhekim Reyhanlı’dan ‘Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı’
27 Ekim 2023

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, Cumhuriyetimizin İlânının 100 yılı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyetin 100. yılını kutladı.

Başhekim Reyhanlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. 29 Ekim 1923 yılında Aziz milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak her türlü zorluğa, yokluğa ve imkânsızlığa rağmen kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla giriştiği mücadelemizin her safhası tarihte görülmemiş kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Cumhuriyetimize; birlik ve beraberlik içinde, asırlardır sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi ikinci asırda da muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak hepimizin en asli görevidir.  Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Tatvan Devlet Hastanesi 29 Ekim.jpg