Deprem Bölgesinde Görev Alan Personellerimiz Başarı Belgesi ile Ödüllendirildi
25 Ekim 2023

Bitlis Valiliği tarafından 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde görev yapan Tatvan Devlet Hastanesi personellerine başarı belgesi verildi.

Bitlis Valiliği tarafından 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde 6 saat gibi kısa bir sürede Adıyaman’a giden ilk ekipler arasında yer alan Tatvan Devlet Hastanesi personellerine gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı başarı belgeleri verildi. Yaşanan depremin hemen ardından gönüllü olarak deprem bölgesine giden Tatvan Devlet Hastanesi ekibi burada sahra hastanesi kurulması, enkaz altında arama – kurtarma çalışmaları ve psikolojik destek faaliyetleri çalışmaları gerçekleştirdi.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin asrın felaketi olduğunu belirten Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı yaptığı açıklamada, “Hastanede görevli personellerimizin 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin hemen ardından 6 saat gibi kısa bir süre içerisinde Adıyaman’a ulaşarak çalışmalara katıldılar. Gönüllü olarak bölgeye giderek sahra hastanesi kurulumu, enkaz altında arama – kurtarma çalışmaları ve psikolojik destek faaliyetleri yürüten personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.