Gebe Okulu'nda Anne Adaylarına Yönelik Eğitimler Devam Ediyor
23 Ekim 2023

Tatvan Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet yürüten Gebe Okulu'nda anne adaylarına yönelik eğitimler aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Hastanemiz bünyesinde faaliyet gösteren gebe okulumuzda, anne adaylarımıza fizyoterapist, diyetisyen ve eğitmenlerimiz tarafından faaliyetlerimiz devam ederken; doğum öncesi, doğum ve doğum sonrasında yapılması gerekenler hakkında da bilgiler veriliyor.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı yaptığı açıklamada, "Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlarımız eşliğinde oluşturduğumuz kaliteli bir ekip ile gebe okulumuzu tekrardan aktif hale getirdik. Eğitimlerimiz güzel bir şekilde devam ediyor. Tüm anne adaylarının gebe okulundan en iyi şekilde istifade etmesini bekliyoruz" dedi.

gebe okulu 4.jpg

gebe okulu 3.jpg