Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi rutin sağlık hizmetlerine başladı.
19 Mayıs 2022

Bitlis Tatvan devlet hastanesi başhekimi Opr. Dr. Gökmen Reyhanlı yaptığı açıklamada
"25 bin 717 covid hastasini yatarak tedavi ettik ve son covid hastamızı taburcu ettik.
Hastanemizde görev yapan doktor, hemşire ve her kademedeki sağlık personeli salgının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveri ve gayretle gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyup görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle Koronavirüs salgınında görevlerini canları pahasına fedakârca yerine getiren  büyük bir özveri ve fedakârlıkla sürdüren doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürü borç bilirim." dedi