Tavas Devlet Hastanemizde Palyatif Bakım Merkezimiz açılmıştır.
27 Eylül 2017

Tavas Devlet Hastanemizde Palyatif Bakım Merkezimiz açılmıştır. Hastalarımızın bakımları ve tedavileri yapılırken bi taraftan da çok amaçlı salon ve meşguliyet odalarımızda vaktini geçirebilecekler. Denizli ve Tavasımıza hayırlı olsun inşaallah.
Açılış törenimize gelerek bizlere destek olan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcımız Mehmet Karabay, Ak Parti Milletvekillerimiz Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, Vali Vekilimiz Rıfat Ata, Tavas Kaymakamımız Recep Öztürk, Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu, Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol, Tavas Akparti İlçe Başkanımız Hüseyin Inamlık, Tavas Kurum Amirleri ve Müdürleri ile Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterimiz Berna Öztürk, Başkanlarımız ile Hastane Başhekimlerimiz ve Ekiplerine Teşekkür ederiz.